EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK!

The looks: Zorg dat je paard schoon is en ook je materiaal goed schoon is. Bedenk welke kleding je gaat aantrekken, rustige kleuren en matchende kleuren geeft vaak het beste resultaat. Echter trek vooral iets aan waar je je prettig in voelt. Er zijn ook leuke setjes te huur, kijk even bij extra.

Extra hulp: Een extra helpende hand, is altijd welkom. Even met een doek wat schoonvegen en aandacht trekken van je paard om de oren mooi naar voren te krijgen zijn een aantal handelingen waaraan je kunt denken die een hulpje goed kan uitvoeren.

Speciale wensen: Bedenk vooraf goed wat je zelf graag wilt. Welke type foto’s en heb je speciale wensen. Zodat je het beste uit jouw fotoshoot kan halen. Bespreek dit ook altijd vooraf met mij zodat ik weet wat je graag terug wilt zien.

Attributen: Naar elke fotoshoot heb ik materialen mee om de aandacht van je paard te trekken. Ook neem ik een fotografie halster mee die ik later kan wegwerken voor bijvoorbeeld de black of portretfoto’s en zit er standaard een hengstenketting in mijn tas die makkelijk later op de foto weg te werken is.

WERKWIJZE

Het weer: Iets waar we helaas geen controle over hebben is het weer. Bij o.a. dichte mist en regen kan de fotoshoot niet doorgaan en zal deze in overleg worden verzet. Ik zal de weerberichten goed in de gaten houden en als kan tijdig contact opnemen als de voorspellingen te slecht zijn. Denk aan storm, ijzel, regen, mist e.d. als op de ochtend blijkt dat door de weersomstandigheden de fotoshoot verplaatst moet worden, zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Locatie, wil je in een bos of op het strand? Kan allemaal. Hoe mooier de omgeving hoe mooier de foto zal uitpakken. Kun of wil je je erf niet af, geen probleem er is altijd wel een plekje te vinden om een mooie foto te maken. Rijfoto’s worden vaak gemaakt in een buitenbaan (of in de natuur). De meeste binnenbanen hebben geen goede verlichting dat geschikt is voor fotografie. In overleg kunnen we samen ook een geschikte locatie vinden.

Annuleren: Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor de fotoshoot helaas geannuleerd of verzet moet worden. Zonder rede van overmacht reken ik voor het afzeggen van een schoot binnen 48 uur 50% van de prijs. Binnen 24u afmelden reken ik het volledige bedrag van het geboekte pakket.

Wordt de fotoshoot verzet door aannemelijke omstandigheden dan zijn er geen extra kosten aan verbonden mits je niet binnen 48u afgemeld.

Ook als de shoot door overmacht, denk aan slechte weersomstandigheden moet worden verplaatst dan zijn er geen extra kosten aan verbonden. Dit regelen we uiteraard altijd in overleg.

Ik hou mijn agenda die dag helemaal vrij voor jou en kan binnen 24u geen ander fotoshoot meer inplannen, vandaar dat ik kosten reken bij afmelding.

Betaling en levering: Je ontvangt na de fotoshoot een factuur samen met de eerste foto als voorproefje. Zodra de factuur voldaan is, ontvang je je eigen gekozen foto’s binnen 10 werkdagen. Of eerder zoals vermeld bij het gekozen pakket.

Auteursrechten: Alle foto’s worden geleverd met en zonder logo. Met logo zijn bedoeld voor sociale media gebruik zoals Instagram en facebook. Zonder logo zijn voor eigen afdrukken. Het is niet toegestaan om de foto’s zonder logo op sociale Media te gebruiken. De rechten van de foto’s liggen ten alle tijden bij de fotograaf. Deze kunnen worden afgekocht in overleg.

*De gemaakte foto’s kunnen door de fotograaf gebruikt worden als promotiemateriaal en voor het portfolio. Mocht je hier bezwaar tegen hebben graag vooraf melden. Zie de algemene voorwaarden.